Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miting în Parcul Izvor #ÎntâiRomânia: 'Iohannis să nu mai cedeze în fața traficului de inflență făcut de către marile puteri'

Cunoscutul Dan Chitic organizează duminică un miting de susținere a suveranității și intereselor României în chestiunea resurselor naturale și modul în care exploatarea acestora este decisă.

"Duminică, 16 Septembrie la ora 12, în Parcul Izvor, alveola din fața Palatului Parlamentului, sunt chemați la un miting autorizat toți cei cărora le pasă de România, indiferent de culoarea lor politică: de dreapta, de sânga, apolitici sau antipolitici - toți suntem chemați să ne facem datoria față de noi și față de țară!", se spune în anunțul de pe Facebook.

"Îi chem să ni se alăture pe toți cei care vor #RomâniaDemnă și care sunt convinși că avem nevoie de #ResursePentruViitor, toți cei care vor să benficieze de ceea ce le aparține, de ce le-a dat cu generozitate Dumnezeu - bogățiile din subsolul Mării Negre! Toți trebuie să fim în stradă pentru a cere Parlamentului să voteze Legea offshore în varianta în care României îi va reveni cel puțin 30% din bogățiile sale! Să cerem parlamentarilor noștri să apere interesele celor care i-au trimis în Parlament!

Imagini SENZAȚIONALE! Simona Halep a făcut RAVAGII la o nuntă

Să spunem într-un glas #RomâniaSuverană!

Cetățenii României sunt chemați să ceară Președintelui României, Klaus Werner Iohannis, să nu mai cedeze în fața traficului de inflență făcut de către corporțiile petroliere și marile puteri. Să nu mai saboteze o lege care va aduce României peste 40 miliarde de dolari. Trebuie să îi cerem lui Klaus Werner Iohannis să își respecte jurământul dat la învestitură și să își dea “toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respecte Constituţia şi legile ţării, să apere democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României”. Dacă nu, să plece!

Anunț de ULTIMĂ ORĂ - Agresorul sexual de la stația de metrou Lujerului a fost prins

De aceea propun ca pe pancartele pe care ni le vom face sa apară crezurile noastre care ne mână in stradă:

#ÎntâiRomânia sau #RomaniaFirst;
#ResurseleRomâneștiRomâniei sau #RomaniasResources4Romania
#RespectăPentruAFiRespectat sau #Respect2BRespected
#UnițiPentruRomânia
#AliațiNuSlugi sau #AlliesNotServants
#ResursePentruDezvoltare
#ResursePentruSperanțe
#ResursePentruViitor
#ResursePentruRomânia
#UnițiPentruResurse
#LuptămPentruViitor
#RedevențeCaAfară
#AlianțaNaționalăPentruResurse”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.