Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolia Banatului a donat echipament de protecție Spitalului de Psihiatrie din Gătaia

echipamente produse sanitare 1

La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, Mitropolia Banatului a donat marți echipament de protecție Spitalului de Psihiatrie din Gătaia, anunță basilica.ro.

Donația a fost făcută prin reprezentanții Fundației Filantropia a Arhiepiscopiei Timișoarei, care au dus la spital 250 de combinezoane, 1.000 de bonete, 300 de ochelari profesionali, măști medicale și alte materiale igienico-sanitare.

Spitalul de Psihiatrie Gătaia furnizează servicii medicale preventive, curative şi de recuperare de psihiatrie generală. Instituția oferă servicii pentru locuitorii din judeţul Timiş, Caraș Severin, Arad și Hunedoara.

Citește și: Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta

Sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Timișoarei și Fundația Filantropia Timișoara au donat sau au intermediat donații de echipament medical și de protecție pe tot parcursul stării de urgență impusă de pandemia de coronavirus.

În perioada respectivă, prin implicarea directă a Mitropolitului Ioan, 15 de tone de alimente au ajuns la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, Penitenciarul din Timișoara, Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel, Spitalul de Psihiatrie Gătaia și alte instituții medicale și sociale.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.