Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolia Olteniei, cercetată pentru furt: Poliția a deschis un dosar penal

doxologia.ro
preoți

Mitropolia Olteniei este cercetată de Poliția Craiova pentru furt de curent. Poliţiştii din Craiova au deschis un dosar penal pentru furt de energie electrică, după ce au fost sesizaţi de reprezentanţii companiei de distribuţie, pentru branşamente ilegale la Mitropolia Oteniei, informează Antena3.

Dosarul penal a fost întocmit pe numele instituţiei.

Se pare că ar fi vorba chiar despre două branşamente ilegale.

”La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 12.50, poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi de către un bărbat, inspector în cadrul Distribuție Oltenia, cu privire la faptul că, la un imobil de pe strada Mitropolit Firmilian, din Craiova, ar fi fost depistat un branșament ilegal la rețeaua de energie electrică.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de energie electrică, iar cercetările sunt continuate, urmând ca, la finalizare, să fie propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt a IPJ Dolj.

Mai mult, surse din cadrul IPJ Dolj au transmis pentru Doljtv că întreg Palatul Mitropoliei Oltenia ar fi alimentat ilegal cu energie electrică.

Cercetările continuă pentru a se stabili cine este vinovat pentru acest branşament ilegal. De asemenea, se continuă verificările şi în cazul celorlalte clădiri ale Mitropoliei, pentru a se stabili dacă mai există nereguli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.