Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolitul Ardealului îndeamnă crendincioșii să apeleze la 'ocrotirea plină de iubire a Maicii Domnului'

doxologia.ro
icoana maica domnului

Pe lângă respectarea normelor anunţate de autorităţi, Mitropolitul Laurenţiu al Ardealului le-a recomandat clericilor din eparhie să oficieze în fiecare dimineaţă Paraclisul Maicii Domnului urmat de rugăciunea specială pentru încetarea epidemiei, iar pe credincioşi i-a îndemnat să ţină post.

„Rugăm pe toţi părinţii noştri slujitori ai altarelor din toate parohiile şi mănăstirile Arhiepiscopiei Sibiului să oficieze în fiecare zi din această perioadă, pe lângă slujirile obişnuite ale Postului Mare, dimineaţa, de la ora 8,00, Paraclisul Maicii Domnului, urmat de rugăciunea specială pentru încetarea noii epidemii”, a notat mitropolitul într-un document transmis parohiilor şi mănăstirilor din eparhie, potrivit Basilica.ro.

Citește și: Angajații de la Ford intră în șomaj tehnic: peste 6000 de oameni vor primi salarii mai mici

Ne rugăm pentru toţi cei bolnavi de la noi şi din lumea întreagă, dar îi pomenim şi pe toţi medicii, asistenţii şi lucrătorii medicali de pretutindeni.

De asemenea, Înaltpreasfinţia Sa le-a transmis clericilor „să îi îndrume pe credincioşi la calm, răbdare şi înţelepciune, rămânând, în acelaşi timp, cu toţii, neclintiţi în credinţa noastră, care este izvor de mângâiere, rugăciune şi speranţă”.

Mitropolitul şi-a exprimat speranţa că „împreună, uniţi în rugăciune şi dragoste creştină, cu nădejde în ajutorul Preamilostivului Dumnezeu şi al Maicii Lui Preacurate vom izbândi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.