Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miza FABULOASĂ a OUG pe amnistie și grațiere - Dragnea și Vâlcov ar urma să scape de sechestrele pe averi

b1tv.ro
dragnea valcov

Sechestrele aplicate pe bunurile din dosarele de corupție ar putea fi ridicate dacă PSD - ALDE aleg să dea OUG pe amnistie și grațiere. Pe scurt, statul român nu va mai putea recupera pagubele materiale.

Amnistia înseamnă ”uitarea infracțiunii”, ca și când nu s-ar fi produs. Beneficiarul unei astfel de clemențe nu ar face închisoare și i s-ar ridica interdicțiile și sechestrele, a explicat pentru G4Media.ro judecătorul Cristi Danileț.

"Dosarul Tel Drum. În ancheta privindu-l pe liderul PSD, Liviu Dragnea, procurorii DNA au pus sechestru pe bunuri în valoare de peste 27.000.000 de euro. Liviu Dragnea are sechestre pe imobile, terenuri, 2 autoturisme și conturi.

Dosarul Vâlcov. În procesul în care actualul consilier al premierului, Darius Vâlcov, a primit la instanța de fond o condamnare de 8 ani de închisoare, Înalta Curte a menținut sechestrul ”asupra a trei lingouri din aur, în valoare de 465.355 lei, 172 opere de artă, în valoare de 2.558.658 lei, 63.010 lire sterline, 290.334 euro şi 73.077 dolari. De asemenea, s-a instituit sechestrul asigurător prin poprirea sumelor de 90.000 dolari, 1.322.950 lei şi 600.000 lei”, potrivit ICCJ", mai informează sursa citată.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.