Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MM Stoica a reacționat după meciul Dinamo - FCSB și critică gazonul de pe Arena Națională: 'A fost ceva inuman'

www.gsp.ro
MM Stoica

Mihai Stoica a vorbit după meciul de pe Arena Națională despre gazonul impracticabil pe care cele două formații au fost nevoite să evolueze. De asemenea, oficialul de la FCSB consideră că Harlem Gnohere putea fi iertat de eliminare, dar și că cei mai buni oameni ai roș-albaștrilor au fost Teixeira și Tănase, informează Digisport.ro.

„Am jucat pe o suprafață imposibilă, a fost ceva inuman. Cei 22 de jucători merită felicitări. Mă refer și la Nistor, care, accidentat, a reușit să facă un sprint și a ajutat la golul lor. Mai lipsea Laica de pe gazonul ăsta.

Dar aş vrea să fac o referire ca să înţelegeţi situaţia în care eram noi: Planic nerestabilit complet, Filip a jucat cu fruntea spartă, cu cicatrice proaspătă, Stan nerestabilit complet, dar noi n-am jucat în 10 contra 11 de când a fost eliminat Gnohere, ci am jucat în 12 contra 11, pentru că doi fotbalişti, mă refer la Filipe Teixeira şi la Florin Tănase, au fost exact cât doi fiecare. Imaginaţi-vă că noi am avut asemenea probleme de lot încât mi-e greu să mă gândesc că o echipă care ar fi fost în situaţia noastră şi ar fi avut jucători atât de importanţi şi în aceleaşi zone ca poziţie în teren că s-ar fi putut descurca.

Cred că dacă ținea cont că Gnohere nu l-a accidentat pe Cooper, nu a dat cu cotul sau cu talpa nu îl elimina. Putea ține cont că e un atacant de 100 de kilograme, putea să înțeleagă că se putea încadra la un cartonaș galben. Dacă ne uităm și la Cooper cum se strâmbă și scoate limba...

Derby a fost în tribune și pe teren, dacă ținem cont de ardoarea cu care ambele echipe au evoluat. Prima grijă o aveai să nu te accidentezi. Nu știu ce se va întâmpla pe această suprafață de joc, pentru că noi mai jucăm aici”, a spus Stoica, la finalul meciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.