Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MM Stoica recunoaste: Au fost mai buni!

rtv.net
Mihai Stoica

Steliștii i-au felicitat pe cei de la Astra pentru titlul câștigat! Chiar dacă pare greu de crezut, fostul astrist Gabriel Enache și Mihai Stoica, directorul sportiv al „roș-albaștrilor”, au recunoscut cu fair-play superioritatea giurgiuvenilor.

Mihai Stoica:

„Pentru noi cel mai important lucru era să păstrăm distanța de Pandurii, care ne putea răpi locul doi și al Astra e campioană, e complicat să se motiveze pentru acest joc. Prevăd un succes al dinamoviștilor. Pentru noi a fost o problemă din prima până în ultima etapă de campionat arbitrajul în acest campionat, cu trei goluri anulate într-un meci, cu trei penalty-uri într-un joc neacordate. Nu are rost să mai comentăm. Dacă aș spune că am pierdut noi, am friza ridicolul. Nu am reușit să batem Dinamo, nici nu am pierdut, dar am făcut egaluri.

Meciurile cu Astra au fost speciale, i-am bătut fără drept de apel, ne-au bătut fără drept de apel. Nu se poate spune că noi am pierdut acest campionat. Astra merită felicitările noastre. Pe Mirel Rădoi îl respect enorm pentru ce a făcut pentru Steaua. A venit într-un moment în care erau probleme mari. Dacă aducem un atacant cum au fost cei din ultimii ani, care ne-au ajutat, cum au fost Rusescu, Piovaccari, Keșeru. Ne trebuie un atacant care să marcheze minimum 15 goluri. Nu am avut atacant. Din nefericire, Ciprian a avut problemele pe care le-a avut, din dorința de a juca mai repede. Nu avem nevoie de mulți jucători.

Cred că noi vom câștiga viitoarea ediție, indiferent de investițiile care se vor face la toate celelalte contracandidate. Cu Kharja ne vom așeza la negocieri săptămâna viitoare. În ultima zi a acestui sezon, jucătorii care nu vor mai face parte din lot, vor fi înștiințați. Discutăm doar despre un jucător, sper să-l aducem pe primul de pe lista noastră. Poate vom ajunge să jucăm cu FCB din nou. Dacă ajungi de la inițiale să crezi că spui niște glume, ai o problemă”.

Gabriel Enache:

„Nu m-am gândit că am plecat de la echipa care a luat titlul, m-am gândit să-mi fac treaba la echipa la care lucrez. Îi felicit pe cei de la Astra. Felicitări, bravo lor, nu comentez mai mult. Nu simt niciun regret că am ales Steaua, e cea mai puternică echipă din România, cu jucători puternici. La meciul cu Astra, dacă învingeam, stăteam la mâna noastră. Noi trebuie să mergem la Târgu Mureș să luăm trei puncte. Eu am fost în cantonament cu băieții, nu a fost nicio greșeală cu număratul cartonașelor”.

Reghecampf

„Ați văzut și azi, Hora merita roșu, pentru accidentarea lui Hamroun. Dar chiar jucătorul care nu a luat roșu ne-a dat gol. Nu are rost să mai acuzăm arbitrajul. Noi luptăm până în ultima etapă pentru locul doi. Sperăm să nu fie grav cu Hamroun”.

Mirel Rădoi

„Au condus 20 și ceva de etape, e un titlu meritat. Dacă analizăm greșelile de arbitraj, Steaua e dezavantajată, dar ei au meritat titlul. Dacă nu ai strategie și nu ai continuitate, nu ai cum să ai rezultate. Nu mă interesează să vin într-un post la academia Stelei. Asta aveam în plan de când eram eu. Nu-l văd pe Oli selecționer. Dacă o dată zici că iei jucători de 3,4 milioane, apoi spui că bagi echipa în insolvență, e clar că nu e vorba de o strategie cum trebuie. Nici jucătorii nu mai înțeleg nimic. Nu știu dacă mai iau banii, sunt debusolați”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.