Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MNIR: Accesul publicului în muzeu - de vineri, prin Calea Victoriei; de duminică se trece la programul de iarnă

www.natgeo.ro
muzeul national de istorie

Accesul publicului în Muzeul Naţional de Istorie a României este gratuit şi se face, până joi, prin intrarea din spatele clădirii situată în str. Poştei, urmând ca începând de vineri să se reia accesul pe intrarea principală din Calea Victoriei nr. 12, revenindu-se la tarifele uzuale de acces pentru fiecare categorie de vizitatori în parte, informează Agerpres.

"Programul de vizitare a Muzeului Naţional de Istorie a României este de miercuri până duminică, între orele 10,00 - 18,00, cu ultima intrare la 17,15, până la data de 29 octombrie. Începând de duminică, 30 octombrie, se va trece la programul de iarnă, cuprins în intervalul orar 9,00 - 17,00, cu ultimul acces la 16,15", informează instituţia muzeală, într-o postare pe Facebook.

MNIR mai precizează că accesul invitaţilor la vernisajul expoziţiei 'Dacia - ultima frontieră a romanităţii', care va fi vernisată joi, se va face prin intrarea principală din Calea Victoriei nr.12.

Muzeul Naţional de Istorie anunţa în urmă cu două săptămâni că accesul publicului se va face, începând din 12 octombrie, prin curtea interioară din Strada Poştei, din cauza amenajării în Holul Central a amplei expoziţii 'Dacia - ultima frontieră a romanităţii'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.