Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mo Farah, uşurat de sprijinul primit după dezvăluirile cutremurătoare: Niciun copil nu vrea să fie în această situaţie

www.mofarah.com
Mo Farah

Campionul britanic la atletism Mo Farah s-a declarat "uşurat", miercuri, că Regatul Unit nu a întreprins acţiuni legale împotriva lui după dezvăluirile despre faptul că a intrat în ţară sub o identitate falsă când era copil, potrivit news.ro.

"Sunt uşurat: pentru mine este ţara mea. Niciun copil nu vrea să fie în această situaţie. Am luat decizia pentru mine. Şi sunt doar recunoscător pentru toate oportunităţile pe care le-am avut în Marea Britanie şi sunt mândru că îmi reprezint ţara aşa cum am făcut-o", a spus Farah, conform lefigaro.fr.

Soţia sa Tania a explicat că a simţit "tristeţe” şi "mânie” la aflarea adevărului. Potrivit acesteia, soţul ei "îşi permite în sfârşit să simtă aceste sentimente de durere şi rănire”, iar documentarul va fi pentru el "o formă de terapie”.

Ministerul britanic de Interne a anunţat, marţi, că Mo Farah nu va face obiectul unor proceduri după ce a dezvăluit că a intrat ilegal în Regatul Unit atunci când era copil.“Nu vor exista proceduri în cazul lui Sir Mo Farah şi este greşit să se sugereze că va fi altfel”, a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al ministerului.

Mo Farah a declarat, într-un documentar BBC, că atunci când era copil a fost introdus ilegal în Marea Britanie, cu alt nume decât cel real, şi că ulterior a făcut demersurile pentru a obţine cetăţenia britanică folosind numele pe care i l-a dat persoana care l-a adus ilegal în Regatul Unit şi l-a exploatat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.