Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moștenitoarea Dedeman a DEMISIONAT din funcția ocupată la stat: cum a ales să renunțe la locul de muncă

demisie

Transportatorul naţional de ţiţei Conpet Ploieşti a anunţat marţi că Pavăl Karina a notificat societatea cu privire la decizia de a renunţa la mandatul de membru al Consiliului de Administraţie "din cauze neimputabile părţilor", relatează News.ro.

Citește și: Capturarea ucigașului polițistului din Recaș - Greșeala pe care a făcut-o și care a dus la prinderea sa

Aceasta a fost numită în Consiliul de Administraţie în august 2018 prin aplicarea metodei votului cumulativ. "Societatea Conpet aduce la cunoştinţa acţionarilor şi investitorilor faptul că în data de 4 iunie 2019, în temeiul art. 37.7 din contractul de mandat încheiat în data de 22 august 2018 cu Conpet, Pavăl Karina a notificat societatea cu privire la decizia de a renunţa la mandatul de membru al Consiliului de Administraţie din cauze neimputabile părţilor. După împlinirea termenului de 30 zile de la data comunicării acestei decizii, doamna Pavăl Karina nu va mai deţine calitatea de administrator al societăţii Conpet", se arată într-un comunicat al companiei, transmis marţi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Citește și: SURSE - Mircea Geoană și Vasile Dîncu, noi variante de comisar european

Karina Pavăl, în vârstă de 25 de ani, este fiica lui Dragoş Pavăl, principalul acţionar al companiei Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România. Aceasta a fost propusă în board chiar de către Dedeman, care deţinea la acel moment 7,4% din Conpet. Compania Conpet este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deţine 58,71% din acţiuni. Conpet are aproape 1.700 de angajaţi şi o capitalizare de 692,6 milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.