Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moarte groaznică pentru un bătrân: a căzut pe culoarul unui microbuz de transport persoane

politie bun

Un bărbat în vârstă de 77 de ani a murit, sâmbătă, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut pe culoarul unui microbuz care face transport de persoane în judeţul Vâlcea. Poliţiştii anunţă că au deschis o anchetă pentru a stabili ce anume a cauzat decesul bărbatului şi împrejurările în care avut loc incidentul, informează News.ro.

„Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat de 61 de ani, din localitatea Cernisoara, care conducea un microbuz de transport călători în municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce ar fi oprit în staţie, un pasager de 77 de ani, din localitatea Scundu, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe culoarul microbuzului, decedând”, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Vâlcea.

Conform sursei citate, la faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj medical, însă cadrele medicale nu au putut face altceva decât să declare decesul bărbatului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier în care bătrânul şi-a pierdut viaţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.