Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moarte SUSPECTĂ la Galați - Anchetă după ce un bărbat și-a pierdut viața în timp ce săpa un șanț de canalizare

facebook.com
politia

Polițiștii, procurorii și inspectorii de muncă din Galați fac anchetă după ce un tânăr de 27 de ani și-a pierdut viața, fiind îngropat de un mal de pământ care s-a surpat.

Accidentul s-a produs sâmbătă, într-o localitate din județul Galați, iar bărbatul nu a mai putut fi salvat de echipele ISU și SMURD sosite la fața locului, potrivit Mediafax.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

Victima, un bărbat de 27 de ani din comuna Ghidigeni, săpa un șanț pentru sistemul de canalizare din comuna Munteni în momentul în care malul de pământ s-a surpat peste el.

Pompierii și echipajul medical au început o operațiune de salvare, dar acțiunea a eșuat și bărbatul a fost declarat mort.

Imediat, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au declanșat o anchetă pentru a afla dacă au fost respectate normele de securitate în muncă.

„A fost o echipă operativă acolo, au fost făcute primele cercetări împreună cu Poliția. Înțeleg că s-a surpat un mal de pământ, dar noi vom stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în urma cercetărilor. Vom audia martori și documente, vom afla dacă au fost respectate toate normele de securitate în muncă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul ITM, Viorel Dumitru.

În acest caz s-a deschis dosar penal, iar polițiștii și procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.