Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MOARTE SUSPECTĂ Un jandarm a fost găsit SPÂNZURAT, într-o pădure: Dispăruse de două zile

Moarte suspectă a unui jandarm în vârstă de 42 de ani! Dat dispărut în urmă cu două zile, militarul a fost găsit spânzurat într-o pădure din localitatea Galicea, Vâlcea.

Locotenentul colonel Viorel Cristea fusese decorat cu „Steaua Afganistanului”, în 2016, pentru activitatea desfăşurată în cadrul unei misiuni NATO - „Resolute Support”, din anul anterior, medalia primind-o din partea președintelui Poloniei.

Citește și: Lovitură de teatru! Soția lui Petre Roman, încurcată cu un cămătar! Cum s-a ajuns aici

Soţia i-a anunţat dispariţia încă de duminică. El a fost găsit spânzurat în această după-amiază, într-o pădure din apropierea locuinţei socrilor săi.

Bărbatul se afla în concediu. Autoritățile fac cercetări pentru a se afla dacă este vorba despre o sinucidere sau o crimă, fiind luate în considerare toate variantele posibile ca în cazul oricărei morţi suspecte.

Citește și: Se întâmplă în România! Cine este femeia care poartă în buletin numele Miss America

”A fost găsit în pădure, în comuna Galicea. Este echipa operativă la faţa locului şi se fac cercetări într-un dosar penal. Fusese anterior dat dispărut şi se pare că de la data dispariţiei ar fi fost decedat. Se fac cercetări pentru a se stabili cum au stat lucrurile”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vâlcea, Narcisa Bucur, a declarat că toţi colegii sunt şocaţi de vestea sinuciderii colegului lor.

Citește și: Atenție! Se schimbă cardurile de sănătate! Cum puteți intra în posesia lor

”Vă confirm faptul că a fost găsit spânzurat în comuna Galicea. Este un ofiţer superior din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea. Într-adevăr, fusese dat dispărut de către soţia sa. Vă pot spune că era un ofiţer excepţional, cu rezultate bune, a fost şi premiat. Suntem bulversaţi şi nu ne vine sa credem”, a declarat Bucur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.