Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moartea lui Ilie Balaci ridică suspiciuni − Familia acestuia a făcut o solicitare de ULTIMĂ ORĂ către autorități

ziardecraiova.ro
balaci

Motivul morţii lui Ilie Balaci va fi dezvăluit zilele următoare. Familia a cerut deja autopsia corpului fostului fotbalist, informează Mediafax.

Fostul internaţional Ilie Balaci a suferit un accident vascular cerebral duminică în timp ce se afla acasă, în Craiova. Medicii de la Spitalul din Craiova au încercat să îl resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru el, a informat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Craiova. Potrivit sursei citate Ilie Balaci nu a mai ajuns la spital.

Citește și:Victor Ponta, despre demiterea guvernului Dăncilă cu ajutorul unor dosare: E o prostie! Doamna Dăncilă nu își poate da demisia

Potrivit ziaruldecraiova.ro Ilie Balaci a avut probleme respiratorii cu câteva zile în urmă, a mers la doctor, iar acesta i-a prescris o reţetă contra unei alergii.

Duminică dimineaţa, alergia avea să provoace infarctul, dar şi să blocheze procedura de resurscitare a fostului mare fotbalist. Conform sursei citate, când şi-a dat seama că nu are echipamentul necesar, echipajul de pe Serviciul de Ambulanţă Dolj a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD dotat cu un medic. Apoi, medicii au încercat să-l intubeze folosindu-se de un tub de dimensiuni mai mici, destinat pacienţilor copii, dar, după o oră şi jumătate, Balaci a fost declarat mort.

Citește și: Mobilizare ÎN STRADĂ - Clujenii și timișorenii protestează în stradă: Filosoful Mihai Șora, așteptat în Piața Victoriei din Timișoara

Din primele informaţii, intubarea nu a reuşit deoarece căile aeriene erau prea inflamate ca urmare a alergiei cu care se confrunta fostul mare sportiv.

Motivul morţii lui Ilie Balaci va fi dezvăluit zilele următoare, familia cerând deja autopsia corpului fostului fotbalist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.