Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilier nou și echipamente digitale de ultimă generație pentru școlile din Sectorul 4. Primarul Daniel Băluță a semnat pentru finanțare de 85 milioane de lei

Primaria Sectorului 4
Daniel Băluță

Sectorul 4 al Municipiului București demonstrează încă o dată că se poate! După ce a accesat cei mai mulți bani din PNRR pentru eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe și a clădirilor în care funcționează unități de învățământ, comunitatea Sectorului 4 va primi în perioada de urmează fonduri nerambursabile în valoare de 84.230.328 milioane de lei.

Pentru suma menționată mai sus, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a semnat, astăzi, contractul de finanțare, în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Victoria, la care au participat dl. Marcel CIOLACU, Prim-Ministrul României, dl. Nicolae Ionel CIUCĂ, Președintele Senatului, d-na Ligia DECA, Ministrul Educației, dl. Adrian CÂCIU, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și dl. Emil BOC, Președintele Asociației Municipiilor din România.

Banii vor fi folosiți pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale de ultimă generație a unităților de învățământ preuniversitar din Sectorul 4.

Reamintim faptul că Sectorul 4 al Municipiului București este campion absolut la accesarea fondurilor din PNRR. Nu mai puțin de 260 de milioane de euro au fost accesate pentru anveloparea a peste 201 blocuri, adică 80% din banii disponibili la nivel național.

”Investițiile în infrastructura școlară reprezintă temelia pe care putem construi viitorul copiilor noștri. Mă bucur că am reușit să aducem în Sectorul 4, aproximativ 85 de milioane de lei, din PNRR. Cu această sumă vom reuși să dotăm cu tot ceea ce trebuie, cu mobilier și echipamente digitale, școlile din sectorul nostru”, a declarat Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.