Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare a IPJ Timiș - Tânăr reţinut pentru trafic internaţional de droguri, după ce a introdus în ţară un kilogram de amfetamină

houstonchronicle.com
extradare catuse

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Timişoara, sub coordonarea unui procuror al DIICOT Timişoara, au prins în flagrant şi au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani, cetăţean german, cercetat acum pentru trafic internaţional de droguri de mare risc. Acesta a introdus în ţară un kilogram de amfetamină, conform News.ro.

Citește și: Liviu Pleșoianu, POTOP de acuzații: 'Carmen Dan e la DNA după ce l-a înfruntat pe Iohannis '

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, în cursul anului 2019, pe ruta Germania - România (Timişoara), ar fi acţionat o grupare ce avea ca preocupări introducerea în ţară de droguri de mare risc şi traficul de droguri de mare risc, respectiv amfetamină.

"În urma probelor administrate, în cauză, a fost identificat un bărbat, de 25 de ani, cetăţean german, bănuit de comiterea faptei. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2017 – 2019, bărbatul de 25 de ani ar fi dezvoltat o relaţie de tip furnizor-cumpărător cu un cetăţean român, din Timişoara, în baza căreia i-ar fi livrat acestuia din urmă, în mod regulat, diferite cantităţi de droguri de mare risc (amfetamină şi cocaină)”, se arată în comunicat.

Sumele de bani obţinute pe cantităţile de droguri ar fi fost plătite prin viramente bancare.

"Ieri, 30 mai, cetăţeanul german ar fi introdus în ţară un kilogram de amfetamină, pentru a o comercializa colaboratorului său, cu suma de 4.750 de euro, fiind prins în flagrant delict în momentul realizării tranzacţiei”, mai precizează sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.