Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare de forţe, în Dâmboviţa: Un bărbat a plecat de acasă şi a lăsat un bilet de adio El a fost găsit şi preluat de medici

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

Mobilizare de forţe, în Dâmboviţa: Un bărbat a plecat de acasă şi a lăsat un bilet de adio El a fost găsit şi preluat de medici.

Poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari s-au mobilizat, duminică, şi au căutat un bărbat care a lăsat un bilet de adio şi a plecat de acasă. După mai multe ore de căutări, bărbatul a fost găsit într-o baracă, preluat de un echipaj medical, informează News.ro.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Pucioasa din judeţul Dâmboviţa au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 11:00, despre faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, din satul Şuviţa, a plecat de acasă, iar rudele au găsit un bilet de adio.

Echipe de căutare formate din poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari s-au mobilizat şi au început să scotocească zonele din sat şi din jurul acestuia. În cele din urmă, bărbatul a fost găsit într-o baracă lăsată în paragină. El a fost preluat de medici pentru efectuarea unor investigaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.