Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare INCREDIBILĂ a studenților - Buletinele de vot, suplimentate în cele două secții din Complexul Studențesc din Timișoara

stiripesurse.ro
vot referendum

Buletinele de vot au fost suplimentate în cele două secții deschise în Complexul Studențesc din Timișoara, după ce un număr mare de tineri au mers la vot. De altfel, în fața secțiilor s-au format cozi uriașe, potrivit Mediafax.

Citește și: SCANDAL Viorica Dăncilă a fost CERTATĂ de un cetățean de la vot: 'Nu se poate să fim umiliți, să stăm la coadă, ca la coadă la ulei și pâine'

Președintele Biroului Electoral Județean Timiș, Titu Birceanu, a spus că au fost suplimentate buletinele de vot la cele două secții deschise în Complexul Studențesc din Timișoara.

„La secțiile 120 și 121 din Complexul Studențesc se votează foarte mult, sunt studenți care stau la rând. Sunt aproape pe terminate buletinele de vot din Complexul Studențesc și am solicitat suplimentarea cu buletine de la alte secții", a declarat Titu Birceanu, corespondentului MEDIAFAX.

De altfel, duminică după prânz, în fața celor două secții de votare s-au format cozi, care se întind pe cel puțin 20 de metri.

Pe listele electorale permanente din județul Timiș sunt înscriși 625.645 de alegători. În tot județul sunt organizate 599 de secții de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.