Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare pentru prezidențiale - Tăriceanu, în teritoriu după trădările din ALDE! Critici la adresa fostului lider Ion Cupă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu președintele interimar al ALDE Dolj, Calotă Florică Ică, și o parte din conducerea filialei. Aceștia au dezaprobat acțiunile lui Ion Cupă, fost lider al organizației, exclus din partid. Discuțiile au vizat și mobilizarea în campania la prezidențiale.

La întrevederea de sâmbătă au participat și secretarul general al ALDE Daniel Chițoiu, liderul organizației de tineret a ALDE Claudiu Catană, precum și aleșii locali ai ALDE din județul Dolj.

„În cadrul discuției, reprezentanții ALDE Dolj au dezaprobat atitudinea și acțiunile fostului președinte al filialei, Ion Cupă. Aleșii locali și membrii conducerii ALDE Dolj au declarat că echipa din cadrul filialei este mobilizată pentru a relansa activitatea filialei”, se arată pe pagina de Facebook a ALDE.

Ion Cristoiu, dezvăluire INCENDIARĂ în contextul moțiunii de cenzură: Rareș Bogdan a primit un ghiont de la Cotroceni să tacă

Sursa citată mai spune că „reprezentanții ALDE Dolj sunt implicați în campania pentru alegerile prezidențiale și pentru susținerea candidatului Alianței Un Om, Mircea Diaconu. Împreună, reprezentanții ALDE au afirmat că își doresc ca filiala să se consolideze, astfel încât la alegerile de anul viitor să obțină un scor cât mai bun”.

Ion Cupă, cel care a condus filiala ALDE Dolj și a acceptat să fie propus ministru al Energiei în Guvern, a fost exclus din partid, alături de Teodor Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu și Alexandru Băișanu.

Deputatul a atacat conducerea ALDE pentru această decizie, precum recent și pe Daniel Chițoiu despre care a spus că a început „marșul funebru al partidului și promite unor așa-ziși lideri naționali care nu au peformat la alegeri conducerea filialei ALDE Dolj.

Toți cei patru excluși din ALDE au anunțat că vor ataca decizia partidului în instanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.