Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modelul italian: Cum se câștigă, prin fraudă, la LOTERIE

Linkdin
loto premiu

Doisprezece actuali şi foşti angajaţi ai Companiei Naţionale de Loterie din Italia au câştigat 24 de milioane de euro prin înşelăciune, a anunţat joi Poliţia de investigare a fraudelor financiare, potrivit DPA.

Autorii prezumtivi ai fraudei au cumpărat patru bilete de loterie câştigătoare în perioada 2015-2019 după ce au pătruns ilegal în sistemul informatic intern pentru a afla zonele în care au fost puse în vânzare respectivele tichete, a precizat Garda Financiară italiană (Guardia di Finanza), scrie agerpres.ro.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

Două dintre bilete, de tipul ''stratch & win'', erau în valoare de 5 milioane de euro fiecare, iar celelalte două, valorau fiecare peste 7 milioane de euro.

Încălcând regulile companiei care interzic angajaţilor să participe la jocuri de loterie, suspecţii au intrat în posesia câştigurilor prin intermediul rudelor şi al unor prieteni apropiaţi, împărţind o parte din bani cu aceştia.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla!

Poliţia a confiscat bunuri în valoare de peste 27 de milioane de euro de la 12 persoane implicate în escrocherie, care sunt anchetate pentru fraudă în formă agravată, piraterie informatică, trafic cu bunuri furate şi spălare de bani.

Jocurile de noroc organizate de Loteria Naţională italiană sunt administrate de o companie privată.

Citește și: Simona Halep a câștigat procesul cu ANAF! Ce sumă uriașă are de recuperat sportiva .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.