Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modificări de PROPORŢII la Poşta Română. Zeci de posturi de conducere DESFIINŢATE

stireazilei.com
posta romana

Şedinţa consiliului de administraţie al Poştei Române a adus modificări de proporţii în cadrul instituţiei. Potrivit noii organigrame aprobate în şedinţă, 56 de posturi de conducere au fost desfiinţate, la nivel central. Decizia duce la o economie de 424.000 lei lunar la salariile de baza si 92.000 de lei lunar la indemnizaţiile de conducere, din bugetul pentru salarii al companiei, potrivit News.ro.

Citeşte şi: Bunica Anei Maria Pătru, atac de panică în sediul DNA. Medicii au intervenit DE URGENŢĂ

Consiliul de Administraţie al Poştei Române a aprobat în şedinţa de miercuri şi revocarea directorului general interimar al companiei, Rareş Stanciu, iar director general interimar, pe o perioadă de patru luni, a fost numită Elena Petraşcu, care a ocupat postul de director al Direcţiei juridice şi reglementări din companie.

Elena Petraşcu a fost, din luna iulie şi până pe 3 octombrie, directorul de cabinet a ministrului Lucian Şova. De asemenea, între ianuarie-octombrie 2015 a fost inspector guvernamental la Secretariatul General al Guvernului. Din octombrie 2015 până în 3 octombrie 2017 a fost director al Direcţiei juridice şi reglementări din cadrul Poştei.

De altfel, şi ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova, a participat miercuri la prima şedinţă a noului Consiliu de Administraţie (CA) al companiei naţionale „Poşta Română” (CNPR). Ministrul a prezentat strategia de redresare a operatorului naţional, aprobată de guvern în 27 septembrie, prin Memorandumul privind ”Măsuri în vederea redresării activităţii Companiei Naţionale Poşta Română”.

Citeşte şi: Halep, lăudată după victoria carierei sale: 'A dovedit că poate fi ÎNVINS stilul Şarapova' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.