Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modificări de trasee STB pentru meciul de fotbal România – Belarus

brasovstiri.ro
Solaris troleibuze Brașov

Troleibuzele liniilor 86 şi 90 şi autobuzele liniei 143 vor circula pe un traseu deviat marţi, începând cu ora 15:00, şi nu vor mai întoarce la "Arena Naţională", având în vedere desfăşurarea meciului de fotbal România - Belarus, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

TPBI precizează, într-un comunicat, că a luat această decizie ca urmare a informării primite privind restricţionarea traficului rutier pe Bulevardul Pierre de Coubertin (între Strada Vatra Luminoasă şi rondul de intrare în "Arena Naţională").

Astfel, liniile de troleibuz 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele "Dridu", respectiv "Mircea Vulcănescu" şi intersecţia Strada Vatra Luminoasă/ Strada Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Strada Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă, informează Agerpres.

Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul actual între terminalul "Bucur Obor" şi intersecţia Bulevardul Pierre de Coubertin/ Strada Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat pe Strada Vatra Luminoasă, Strada Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.