Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mogulul Adrian Sârbu oferă soluţia într-o problemă stringentă: 'Lanţ viu de oengişti'

adrian sarbu catuse

Mogulul Adrian Sârbu a scăpat de arestul preventiv, iar acum oferă o soluţie într-o problemă extrem de importantă pentru ţara noastră. Sârbu abordează tăierea în neştire a copacilor din ţara noastră şi transmite că acest lucru ar trebui să fie oprit cât mai repede. Dar cum se poate întâmpla asta? Sârbu oferă o soluţie inedită pe facebook.

Citeşte şi: SURPRIZE URIAȘE în 16-imile Cupei: Steaua și Dinamo au adversari la care nu se așteptau

"ROMÂNUL ÎȘI OMOARĂ FRATELE ÎN FIECARE ZI! Cu toporul, drujba, vola, lampa de gaz, cu ce găseşte la-ndemână. Mai nou, se ajută şi cu schweighoferul. Vereştoiesc. Cinci milioane de copaci tăiați în viu fac vreo șapte-opt miloane de metri cubi. Ăștia se declară. Tot cam atât, zic unii, căsăpesc ai noștri și nu declară. Una peste alta, zece milioane de copaci frați trec în neființa scândurii și a palului, în fiecare an. Dacă o mai ținem așa o să chelim munții și dealurile, mai rău decât a făcut-o fast-foodul hormonizat cu noua generație de bărbați a României. Țară cheală, bărbați chei si borțoși, fără armată? Ce ne facem dacă năvălesc din nou ivanii, hunii, erdoganii peste noi, unde ne mai ascundem?" , scrie Sârbu.

Fostul şef al ProTV nu se opreşte aici. Acesta îndeamnă la 'un gard viu de oengişti'. " Chemăm Miorița, pe Arafat? O soluție ar fi un lanț viu de oengiști în calea schweighoferilor. Soluția Mărășești, Mărăști, Oituz. Sau împiedicarea contactului neprotejat cu drujba prin îmbrățișarea fiecărui copac de către o corporatistă rovegană, după ce a epuizat toate opțiunile de pe Tinder. Gen.

Citeşte şi: Radu Banciu râde de noua cucerire a Elenei Udrea şi avertizează: 'O va învineţi' / VIDEO

Adopția e și ea o soluție. Copacu’ nu plânge și nu dă bacu’. Însăși căsătoria ar fi o oportunitate acum când totul se liberalizează în domeniu. Odată cu intrarea noastră în UE, intrarea copacilor în rândul oamenilor ar fi și ea o opțiune profund națională, în condițiile depopulării României și a pericolului migrației siriene și filipineze. Mai mult decât telefoanele, copacii noștri ar fi îndreptățiți la transfer de inteligență artificială. Mai inteligenți și vocali, ar opri drujbele și schweighoferii. Singuri, că pe noi au înțeles că nu se pot baza, și nici pe articolul cinci din tratatul frățesc. Singuri și demni, liniștea înfruntând zgomotul: "Mă sacrific eu, dacă în locul meu cresc zece!". Ca brazii.

Citește și: A fost filmată în timp ce se MASTURBA în curtea bisericii / VIDEO 18+

Există o minoritate în țara asta care a ales această alternativă. Oameni care, o dată, de două ori pe an, nasc copaci și le transferă o parte din sufletul lor. Oameni copaci. Privindu-i, admirându-i, mi-am amintit că pentru a lupta cu schweighoferii avem nevoie de curaj. Curajul de a planta un pom, un copac, o tufă, un fir de iarbă, în fiecare zi! Singura soluție: să plantăm noi mai mult decât pot ei tăia! Să invadăm orașele cu arbori, să le îmbrățișăm cu păduri, până când liniștea va învinge zgomotul, dacă se poate și manelele. Să ridicăm în calea schweighoferilor codri de basm, de aramă, ai Vlăsiei, ai Cosminului, ai Bărăganului, păduri vii cu autostrăzi pentru biciclete, trotinete, patine cu rotile, plăci, cu frizerii pentru hipsteri, popasuri rovegane, grătare cu mici și șprițuri la gheață, să plantăm noi până li se vor rupe lor drujbele și topoarele.

Citeşte şi: Gabriela Firea: 'Bucureştenii au fost furaţi an de an'

Și uite așa, după ce ne vom reuni în familie cu Fratele, Codrul - că suntem și noi, românii un popor de oameni - vom putea trece, discret, la copii. Că și ei s-au rărit. Să aibă copacii frați cu cine se juca, cât stăm noi pe Facebook. A venit toamna - cine se bagă?", a mai spus Sârbu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.