Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mohamed Salah se răzbună pe Sergio Ramos după ce a ratat din cauza lui finala CL - L-a ironizat imitând modul de a se bucura al spaniolului

www.digisport.ro
Mohamed Salah Liverpool

Jurnaliștii din Anglia au interpretat gestul făcut de Mohamed Salah, după ce a deschis scorul pentru Liverpool, în victoria din Premier League, 3-0, în fața celor de la Watford, ca o ironie la adresa fundașului spaniol, Sergio Ramos, informeazî mediafax

Egipteanul s-a bucurat într-un mod diferit la golul înscris în etapa cu numărul 13. A sărbătorit la fel cum se bucură Sergio Ramos.

Între cei doi jucători apele sunt tulburi. Din cauza ibericului, Salah nu a putut juca toată finala Ligii Campionilor. Sergio Ramos l-a accidentat la umăr în minutul 30, iar atacantul de 26 de ani a fost nevoit să părăsească terenul. Din cauza accidentării, Mohamed Salah a fost la un pas să rateze Campionatul Mondial din Rusia.

Problemele nu se mai termină pentru Sergio Ramos

Apărătorul lui Real Madrid nu are parte de liniște în ultimele săptămâni. După ce a fost acuzat de croatul Dejan Lovren că nu este un fundaș talentat și că performanțele sale individuale sunt supraapreciate pentru că îmbracă tricoul galacticilor, au urmat acuzațiile că Ramos ar fi picat un control antidoping, iar pe unul a refuzat să îl facă, în urmă cu un an.

Campionul mondial şi european cu naţionala Spaniei a negat acuzaţiile, prin intermediul unui comunicat publicat sâmbătă, 24 noiembrie şi a ameninţat că va lua măsuri legale împotriva jurnaliştilor responsabili de aceste dezvăluiri.

Der Spiegel a reacţionat, după ce Sergio Ramos a publicat comunicatul în care a negat acuzaţiile de dopaj aduse de publicaţia germană. Rafael Buschmann, jurnalist Der Spiegel, a publicat pe Twitter scrisoarea ofiţerului antidoping care susţine dezvăluirile de acum câteva zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.