Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moise Guran, analiză dură pentru Ponta. Cine va fi următorul premier

moise

Jurnalistul Moise Guran nu îl iară pe Victor Ponta şi în atacă din toate poziţiile. Ultima analiză extrem de critică are la bază scandalul din PSD. Conform jurnalistului, Ponta încearcă să împace şi capra, şi varza, adică şi pe colegii de partid care fug de justiţie, şi electoratul care vrea ca justiţia să-şi facă treaba.

"Aşa cum candidatul Ponta este în continuare prins şi din ce în ce mai presat între cei care aşteaptă de la el un control politic asupra Justiţiei, care să le readucă starea de confort şi un electorat care nu-i va da votul, dacă nu o scaldă în continuare pe această temă. Ponta nu poate deveni preşedinte fără o parte a acestui electorat. Pomenile electorale sunt bune pentru electoratul tradiţional al PSD, dar nu sunt suficiente pentru a obţine peste 50% din voturi.

Ponta n-a reuşit să-i convingă nici pe baroni că nu se foloseşte de acţiunile DNA împotriva lor, dar n-a reuşit – nici pe mine şi pe alţii ca mine – să mă convingă că, de exemplu, Antena 3 nu-l sprijină, acum, la schimb pe graţierea lui Voiculescu", afirmă Moise Guran.

Jurnalistul susţine că Ponta iese şifonat din scandalul pesedist, fiind prins între grupurile de interese. Premierul vorbeşte prea mult, în timp ce Liviu Dragnea dă dovadă de inteligenţă politică şi iese cel mai câştigat din întreaga situaţie.

"De acum, şansele lui Dragnea de a deveni premier au crescut. Indiferent dacă Ponta câştigă sau nu alegerile, dar asta dacă şi numai dacă Dragnea nu cade cumva în plasa Justiţiei. De acum, doar DNA-ul mai poate sta între Dragnea şi Palatul Victoria", scrie Moise Guran pe biziday.ro.

În final, Moise Guran le cere celor 14 candidaţi la preşedinţia României să promită că n vor acroda graţieri pentru fapte de corupţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.