Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moise Guran pune degetul pe rană: Cine este omul din umbră care îl susține pe ministrul Sănătății

facebook.com
moise guran

Moise Guran spune că scandalul dezinfectanților diluați din spitale ar putea duce la căderea guvernului. Acesta mai afirmă că ministrul sănătății este susținut, însă, în guvern de o personalitate foarte puternică, alta decât premierul.

„Aştept cu mare interes deciziile pe care le va anunța prim-ministrul după evaluările miniștrilor. Din păcate, în Guvernul Cioloș sunt oameni mai susținuți, mai puternici, mai cu putere, chiar decât primul ministru. Sunt foarte curios să văd ce decizii va lua prim-ministrul în legătură cu Patriciu Achimaș-Cadariu, ministrul sănătății, o personalitate în lumea medicală, e adevărat, dar o personalitate susținută în Guvern de o altă personalitate foarte puternică, alta decât primul ministru Cioloș.

Scandalul dezinfectanților: HEXI PHARMA avea acces la arhiva de informaţii a spitalelor

Situația cu dezinfectanții e o situație care necesită într-adevăr o dezbatere națională, în aceleași timp s-a produs și emoție și e posibil ca oamenii să iasă în stradă. Din punctul meu de vedere, povestea asta cu dezinfectanții are un potențial imens de a duce la doborârea guvernului, de fapt, nu doar la demisia ministrului sănătății. Acum, om vedea ce o înțelege domnul Cioloș din ce se întâmplă în România, în zilele următoare, cu toții”, a conchis Moise Guran la emisiunea Biziday, notează digi24.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.