Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moldova nu se teme de Rusia: Decizia luată la Chișinău

moldova rusia

Moldova dă dovadă de curaj în relația cu Rusia și arată că nu se teme! Oficialitățile de la Chișinău au luat o nouă decizie care-i va înfuria pe ruși.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului a decis să suspende activitatea postului rusesc Rossia 24 pe teritoriul Republicii Moldova. Decizia a fost luată după prezentarea raportului privind respectarea principiului echilibrului social-politic, echidistanței și obiectivității în cadrul emisiunilor informative. „După o suspendare de jumate de an și reluarea activității la 1 ianuarie 2015, constatăm astăzi că situația nu s-a schimbat. De aceea, propun suspendarea retransmisiei canalului Rossia 24”, a declarat președintele CCA, Dinu Ciocan.

Totodată, în mod unanim CCA a decis să aplice amendă maximă în valoare de 5400 de lei postului Prime, RTR Moldova și Ren Moldova, pentru derogări repetate de la prevederile Codului Audiovizualului.

De asemenea a fost aplicată amendă minimă postului TV7 pentru retransmisia programelor cu nerespectarea prevederilor Codului Audiovizualului. Decizia a fost susținută doar de cinci membri ai Consiliului, patru pronunțându-se împotrivă, anunță agora.md

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.