Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moldovean, împușcat în Italia de un coleg invidios pentru că patronul i-a dat 'cel mai nou și frumos camion'

pistol, impuscat, arma

Moldovean, împușcat de un coleg șofer de camion, în Italia. Autorul faptei a mărturisit că invidia l-a mânat să comită acest gest reprobabil, întrucât patronul i-a repartizat acestuia 'cel mai nou și frumos camion', iar lui i-a rămas în continuare să îl conducă 'pe cel mai vechi și urât'. Glonțul a lovit victima în umăr. Moldoveanul rănit s-a urcat în mașină și s-a dus singur la urgențele spitalului Manzoni din Lecco, relatează publicația italiană Il Giorno.

 

Un șofer de camion moldovean în vârstă de 60 de ani, care locuiește în Olgiate Molgora, a fost împușcat de colegul său italian din Calabria, cu câțiva ani mai tânăr. Glonțul i-a străpuns șoferului moldovean umărul, zgâriind artera subclaviculară. 'Este un începător, nu este corect că i-au repartizat camionul mai nou și mai frumos, în timp ce pe mine m-au lăsat să conduc unul mai vechi și mai urât', a explicat el câteva ore mai târziu, când carabinierii au apărut la el acasă pentru a-l întreba despre ceea ce făcuse.

Cei doi șoferi de camion, moldovean și italian, lucrează într-o firmă de transport din Brivio. Acolo, vineri după-amiază, bărbatul de 58 de ani a apăsat pe trăgaci asupra colegului său moldovean care, la sfârșitul turei sale, cobora din cabina camionului despre care credea că nu ar fi trebuit să fie încredințat ultimului șofer venit în companie. Glonțul a traversat umărul victimei de la o parte la alta, din fericire fără să rănească vasele de sânge importante sau chiar să provoace pagube majore. Șoferul rănit al camionului, atunci când, aproape neîncrezător, și-a dat seama că fusese de fapt lovit, nu a cerut ajutorul nimănui, s-a urcat în mașină și a alergat singur la spitalul Alessandro Manzoni din Lecco: "Am fost împușcat", le-a spus el medicilor și personalului sanitar de serviciu, arătând cu degetul rana de intrare a glonțului.

Examinările și testele clinice efectuate imediat au exclus orice traumă potențial letală, astfel încât, după ce a fost examinat și medicamentat și după câteva ore de spitalizare sub observație, moldoveanul în vârstă de 58 de ani a fost externat. El însuși a indicat carabinierilor cine l-a împușcat. Cel care a tras a confirmat totul, jurând că nu a avut intenția de a-l ținti, ci doar de a-l speria. De asemenea, el a mărturisit că s-a debarasat de arma cu care a tras, după ce a dezasamblat-o și a demontat-o bucată cu bucată, aruncând în diverse locuri diferitele componente, pe care anchetatorii încearcă acum să le recupereze. Deocamdată, șoferul camionului care a tras cu arma a fost acuzat în stare de libertate.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.