Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moldovenii de peste Prut nu mai pot expedia servicii poștale în Federația Rusă. Poșta Moldovei încearcă să identifice noi căi logistice pentru a relua procesul

Posta Moldovei
Posta Moldovei

Poșta Moldovei anunță suspendarea temporară a recepționării tuturor trimiterilor poștale spre Federația Rusă, „în legătură cu imposibilitatea expedierii trimiterilor poștale internaționale” spre această destinație, conform zdg.md.

Astfel, începând cu data de 28 iulie, a fost sistată recepționarea tuturor trimiterilor poștale (EMS, poșta de scrisori, colete) spre Federația Rusă.

Trimiterile din Federația Rusă expediate spre R. Moldova vor putea fi primite de către clienți. În acest context, depunem efort maxim întru identificarea căilor logistice și a soluțiilor în termeni cât mai restrânși pentru a relua procesul de recepționare și expediere a trimiterilor poștale către Federația Rusă”, menționează întreprinderea de stat.

Poșta Moldovei a mai anunțat anterior despre suspendarea recepționării trimiterilor poștale spre Rusia. Vineri, 2 iunie, Î. S. Poșta Moldovei a reluat serviciul, după ce a fost sistat timp de două săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.