Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment greu pentru Elena Udrea: de ce i s-a REFUZAT o prăjitură

Elena Udrea se obișnuiește cu condițiile din penitenciar, dar încă mai are parte de surprize. Udrea a poftit la o prăjitură, dar gardienii de la penitenciarul Târgșor i-au interzis această prăjitură pe motiv că era cu lămâie. Se pare că în penitenciar, deținutele folosesc lămâie pentru a-și prepara heroina.

"I-au restituit o prajitura cu crema. Stiu ca pare ciudat. Dar persoanele private de libertate nu au voie sa primeasca lamai si derivate ale acesteia fiindca asa isi injumatatesc detinutele heriona. Stiu ca in puscaria de la Targsor se consuma heroina. Puscariasele isi pregatesc heroina cu lamaie. De asta sunt interzise prajiturile cu lamaie. Din cate stiu eu, Elena Udrea sta intr-o camera destinata gravidelor. Ea este arestata preventiv si nu este voie sa stea cu detinutele. Sta intr-o camera mai dichisita, care este destinata mamelor care nasc in puscarie", a spus jurnalistul Madalin Pribu, informează CanCan.

"Stiu de la fetele care au consumat droguri afara ca isi dizolvau heroina cu lamaie. Oricand in puscarie poti sa iei Hepatita C sau HIV. Detinutele nu sunt testate si pot sa iti foloseasca forfecuta, sa isi faca manichiura, si sa te infecteze", a spus Maria, o fost detinuta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.