Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment INEDIT la parada de 1 Decembrie: Un jandarm şi-a cerut iubita în căsătorie

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Un jandarm şi-a cerut iubita în căsătorie la finalul ceremoniilor dedicate Zilei Naţionale a României şi Centenarului Marii Uniri, de la Miercurea Ciuc, în aplauzele tuturor celor prezenţi, cei doi fiind angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, transmite Agerpres.

După ce s-a încheiat ceremonia depunerii de coroane, în faţa Monumentului Ostaşului Necunoscut, sergentul major Marian Munteanu, de la Detaşamentul 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc, şi-a chemat iubita, sergentul major Anişoara Arotăriţei, care se afla în plutonul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, pregătit pentru defilare şi i-a oferit inelul de logodnă.

CITEȘTE ȘI: Alternativa naturală: Ceaiurile care te ajută să ai o digestie uşoară

Sergentul major Marian Munteanu a spus că a ales această zi pentru a-şi cere iubita în căsătorie pentru că, fiind militari, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificaţii decât cel al celebrării Centenarului Marii Uniri. 

"Astăzi, în ziua Centenarului, în inima de gheaţă a României îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine, pentru momentele frumoase petrecute împreună, pentru că mereu mă faci să zâmbesc şi pentru că alături de tine totul este mai frumos. Aş vrea ca iubirea noastră să fie un exemplu de loialitate şi dăruire. Te iubesc!", i-a spus sergentul Marian Munteanu iubitei sale. 

Aceasta a răspuns "Da" fără ezitare şi a mărturisit că a fost un moment neaşteptat, într-o zi atât de specială pentru România. 

Comandatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, col. Dan Iamandi, a recunoscut că a fost complicele acestui moment, într-o zi atât de deosebită şi a spus că, dacă i se va cere, va fi şi naşul fericitului cuplu. 

Un număr impresionat de persoane au participat sâmbătă, la Miercurea Ciuc, la ceremoniile militare şi religioase de sărbătorire a Zilei Naţionale a României şi de marcare a Centenarului Marii Uniri.

CITEȘTE ȘI: Care este distanța optimă pentru a-ți PROTEJA OCHII când te uiți la TV .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.