Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment istoric pentru România - Ciprian Șerban, președintele Comisiei Transporturi a Camerei Deputaților: Banii din PNRR merg pe dezvoltarea regiunilor

Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

Deputatul PSD Ciprian Șerban anunță că banii care vin prin PNRR vor fi gestionați de ADR -urile regionale pentru o corectă împărțire a fondurilor.

"Punem la dispoziția agențiilor regionale banii din PNRR pentru a-i folosi în dezvoltarea propriilor regiuni. Fondurile pe care România le primește prin Planul Național de Redresare și Reziliență vor fi gestionate de Agențiile de Dezvoltare Regională și vor merge exact acolo unde este nevoie de ele!

#PSD a impus, în negocierile din Coaliție, descentralizarea utilizării fondurilor din PNRR, iar miniștrii social-democrați au extras țintele și jaloanele care țin de domeniul lor de activitate pentru a urmări îndeaproape realizarea lor la termenele prevăzute.

Prin acest mecanism eficient și rapid de utilizare a fondurilor asigurăm finanțarea investițiilor necesare pentru dezvoltarea României.

PSD a făcut toate demersurile pentru adoptarea cât mai rapidă a cadrului instituţional și financiar pentru gestionarea fondurilor europene alocate României prin Mecanismul de redresare şi rezilienţă. #RedresareȘiReziliență", anunță Ciprian Șerban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.