Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MOMENTE CUMPLITE în timpul unui zbor: Cabina unui Airbus s-a rupt în aer, copilotul a fost rănit - VIDEO

airbus a 400m

Un Airbus A319 a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă luni în China după ce cabina avionului s-a rupt în zbor şi l-a rănit pe copilot, a anunţat Administraţia aviaţiei civile chineze (CAAC), informează France Presse.

Avionul, care efectua o cursă operată de compania Sichuan Airlines între metropola Chongqing (sud-vest) şi Lhassa (Tibet), a reuşit o aterizare de urgenţă la Chengdu (sud-vestul Chinei), în pofida faptului că geamul din dreapta al cabinei s-a spart, potrivit unui comunicat al CAAC.

Citește și: Gigi Becali își ia mâinile de pe ei! „O să le dau salariile pe câmp”

Copilotul a fost rănit, mai ales la faţă, şi o stewardesă a fost de asemenea uşor rănită în timpul aterizării, potrivit comunicatului.

Cauza incidentului nu a fost precizată şi CAAC a adăugat doar că o anchetă este în curs de desfăşurare, scrie agerpres.ro.

Citește și: O nouă acuzație pentru criminala de la metrou! Pentru ce a mai fost trimisă în judecată Magdalena Șerban, în afară de omor

Imaginile difuzate de pasageri pe site-ul Cotidianului Poporului, ziarul oficial al Partidului Comunist Chinez (PCC, la putere), arată că măştile de oxigen fuseseră deja eliberate. Alte imagini par să arate că una dintre ferestrele cabinei a dispărut complet.

Aceasta este a doua aterizare de urgenţă a unui avion în China în mai puţin de o lună. Pe 15 aprilie, un zbor Air China a fost deviat după ce un bărbat a luat ostatică pentru scurt timp o însoţitoare de zbor ameninţând că îi va înfige un pix în vena de la gât.

Citește și: Klaus Iohannis a „șters pe jos” cu proiectul mult lăudat de Olguța Vasilescu! Ieșire fulgerătoare la adresa PSD .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.