Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momente de panică pentru un cunoscut jurnalist, în noaptea de Revelion - Mașina i-a luat foc în mers, aproape de Predeal (VIDEO)

Radu Pop
realitatea.net
autospeciala pompieri

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a trăit momente de panică în noaptea dintre ani când a constatat că i-a luat foc mașina, pe drumul dintre Predeal și Râșnov.

„Mă aflam pe drumul dintre Predeal și Râșnov, nu am vrut să merg prin Brașov pentru că este mai aglomerat, iar când m-am uitat în spate, am văzut că era ceață.

M-am gândit cum poate să fie ceață în spatele mașinii și în față nu, apoi mi-am dat seama că este fum. Am avut foarte mare noroc că mă aflam cam la un kilometru de serpentine. Dacă mă nimeream acolo, era destul de rău!

Am găsit un mic refugiu, unde am reușit să scot mașina. Evident, am sărit imediat din mașină, am deschis capota și ușile. Deja mă îneca fumul. Am scos geanta din portbagaj și am sunat la 112″, a povestit jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, la Antena 3.

„Mașina este de dat la fiare vechi”

„După nici 10 minute, au apărut pompierii, polițiștii și un echipaj SMURD și s-au apucat de treabă. Vreau să subliniez faptul că pompierii chiar își fac treaba.

Deși era Anul Nou, au stat până au văzut că nu mai iese niciun fir de fum din mașină, pentru că erau și niște copaci în apropiere și un gard de lemn. Mașina este de dat la fiare vechi. Sperietura a fost mare!”, a mai spus jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.