Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momente HALUCINANTE la Antena 3 cu Marian Munteanu/ FOTO

Momente halucinante cu Marian Munteanu la Antena 3! Candidatul PNL a părut că nu mai are simțul timpului când i s-a adresat întrebarea când a fost sunat de șefii liberalilor pentru a i se propune să candideze. Inițial a spus că duminică, apoi a zis că marți, apoi la câteva ore după ce Ludovic Orban a fost pus sub învinuire de DNA și a ținut-o tot așa preț de câteva minute. La un moment dat, a întrebat și în ce zi suntem.

Citește și: El e VINOVATUL pentru arestarea lui Arsenie Boca / VIDEO

Un alt episod uluitor a fost când a spus cine l-a sunat. Prima dată a zis că Teodor Atanasiu. Dar, asta ar fi însemnat să-i contrazică pe liderii partidului, care au zis că președintele organizației București a fost cel care a avut ideea. Așa că a zis și Cătălin Predoiu.

”Domnul Atanasiu...sau domnul Predoiu! Nu știu cum au discutat dânșii. M-a sunat domul Atanasiu după punerea sub acuzare a lui Orban. Inițial, am vorbit cu câteva zile înainte, dar nu despre candidatură, ci despre programul meu. Cu o zi înainte de nominalizare, mi-a dat telefon. ”Vrei să vii la o discuție cu conducerea partidului?”. Mi s-a propus acum câteva zile.

M-am dus, am discutat și mi s-a făcut propunerea. Apoi, eu am vorbit cu cei din Asociația mea. Le-am spus că avem această ofertă. Mi-au zis să accept și asta am făcut!”, a spus Munteanu la Antena 3.

Citește și: Bătaie ca-n filme într-un liceu din Gorj / VIDEO ȘOCANT

P.S. La ședința în care Marian Munteanu a fost desemnat candidat al PNL la Primăria Capitalei, acesta a venit însoțit de Teodor Atanasiu. De altfel, cei doi au stat alături pe toată durata întâlnirii.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.