Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momente inedite din NFL - Tom Brady a intrat în casa unui necunoscut crezând că este locuinţa unuia dintre antrenorii săi

https://www.inquirer.com/
Tom Brady

Tom Brady, star al echipei din NFL Tampa Bay Buccaneers, a fost protagonistul unui moment amuzant săptămâna trecută, el intrând din greşeală în casa unui necunoscut, în Florida, relatează Reuters potrivit nes.ro.

Brady a crezut că a ajuns la locuinţa coordonatorului ofensiv al echipei, Byron Leftwich, dar a intrat în casa unui vecin care este similară cu cea a antrenorului.

“Stăteam în casă şi am văzut cum intră un tip înalt. Nici măcar nu s-a uitat la mine. Şi-a lăsat geanta pe podea şi atunci m-a văzut şi nu voi uita niciodată expresia feţei lui. ‘Sunt în casa greşită?’”, a explicat proprietarul casei,David Kramer.

El a precizat că uşa era descuiată. “Stăteam acolo şi am văzut o umbra mare în uşă. Şi aud clanţa şi mă întreb: ‘Ce naiba? Cine vine în casa mea?’ Şi l-am văzut pe tipul ăsta înalt intrând în casă. M-a întrebat: ‘Ce faci, omule?’ Iar eu am reacţionat sarcastic: ‘Nu ştiu. Spune-mi tu’. Adică, cine eşti? Iar el s-a uitat la mine cu figura cea mai confuză. Nu voi uita niciodată. S-a uitat la mine şi a întrebat: ‘Sunt în casa greşită?’. Iar eu i-am zis: ‘Aşa cred. Dar pe cine cauţi? Unde trebuie să fii?’. Iar el a spus: ‘Asta este casa lui Byron?’, a povestit bărbatul.

Kramer a menţionat că Brady şi-a cerut scuze scurt şi a plecat.

Până când Kramer şi-a dat seama cine îi intrase în casă, sportivul ajunsese deja la locuinţa antrenorului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.