Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momentul care încinge finala de la Roland Garros: Ce i-a făcut Ostapenko Simonei Halep / VIDEO

www.prosport.ro
Jelena Ostapenko

Acesta este momentul care încinge marea finală de la Roland Garros dintre Jelena Ostapenko şi Simona Halep. Totul s-a întâmplat anul trecut. Deşi cele două jucătoarea nu s-au întâlnit până acum într-un meci direct la proba de simplu, totul s-a întâmplat într-un meci de dublu.

Citește și: Replica Simonei Halep după ce Karolina Pliskova a spus că ar paria tot ce are pe victoria în finala de la Roland Garros

Simona şi Jelena au jucat împreună pe 27 septembrie 2016, Halep, în proba turneului de dublu de la Wuhan (China). În primul tur, cele două urmau să întâlnească perechea formată din Bethanie Mattek-Sands și Lucie Safarova, în chiar primul tur al turneului. După doar 26 de minute de joc, Halep s-a văzut nevoită să se retragă din meci, după ce a fost lovită brutal, în ureche, de o minge expediată feroce chiar de partenera sa, Jelena Ostapenko. Mingea avea 150 de kilomeri pe oră.

Citește și: Ce n-a văzut Parisul! Lindsey Davenport, despre Simona Halep: E ca un robot, execuţii aproape imposibile pentru mintea umană, nemaiîntâlnită în circuitul feminin şi chiar la mulţi băieţi

Şi asta nu e tot. Ostapenko e una dintre cele mai enervante jucătoare. Comparata cu Maria Sharapova pentru stilul arogant si pentru ca vocifereaza des in timpul meciurilor, a fost implicata in mai multe scandaluri in ultimii doi ani.A lovit cu racheta un copil de mingi, si-a adus adversara in pragul disperarii, aceasta cerand sa fie descalificata, a vorbit urat despre jocul unei dintre cele mai mari jucătoare a ultimilor ani si a lovit-o cu mingea pe Simona Halep in timpul unui joc de dublu, conform ziare.com.

Citeşte şi: UDMR intră la guvernare: Anunțul făcut de Liviu Dragnea

Primul mare scandal in care a fost implicata letona s-a petrecut la turneul de la Auckland. In timpul jocului cu britanica Naomi Broady, Ostapenko a aruncat cu racheta direct intr-un copil de mingi, nervoasa ca n-a ajuns la o minge. Deranjata de gestul adversarei, Broady a cerut insistent ca aceasta sa fie descalificata. La final, a venit o strangere de maini rece si cateva cuvinte dure pe care si le-au spus cele doua jucatoare.

 

În luna august a anului trecut, nervoasa ca pierde intalnirea cu Agnieszka Radwanska din cadrul turneului de la Connecticut, a vorbit extrem de urat despre stilul de joc al polonezei. "Joaca precum o amatoare. In Letonia avem amatoare care joaca mai bine decat ea. Daca n-as comite atatea erori, as invinge-o fara probleme. Mi-e sila sa joc impotriva ei", i-a transmis Ostapenko antrenoarei ei.

 

La Cincinnati, Ostapenko s-a dat in spectacol pentru cateva minute, refuzand sa mai continue jocul cu Karolina Pliskova pe motiv ca nu-i place stilul adversarei. Dupa aproape 3 minute, in care antrenoarea ei a coborat de doua ori pe teren, Ostapenko a fost convinsa sa continue jocul, pe care l-a pierdut in cele din urma.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.