Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momentul în care sunt reținuți suspecții care ar fi plănuit asasinarea lui Vlad Plahotniuc/ VIDEO

eBay
ucraina politie

Șeful poliției naționale din Ucraina, Serghei Kneazev, a făcut publice imaginile video cu reținerea suspecților în tentativa de asasinare a președintelui PD, Vladimir Plahotniuc. Detalii privind operațiunile vor fi oferite azi de reprezentanții poliției moldovene, relatează deschide.md

Afacerist român, CONDAMNAT la ani grei de închisoare în SUA: A mituit un ofițer FBI

Ieri Ministerul de Interne al Ucrainei a anunțat despre dejucarea unei tentative de omor a fostului vice-spicher al Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă susținută la Harkov de către ministrul de Interne al Ucrainei, Arsen Avakov și șeful Poliției Naționale, Serghei Kneazev.

Arsen Avakov a declarat că la ora 14:00 s-a desfășurat o operațiune internațională comună a forțelor de ordine din Ucraina și Republica Moldova.Operațiunea a avut drept scop împiedicarea asasinării lui Vlad Plahotniuc. „Noi am reținut organizatorii în mod sincron", a menționat Arsen Avakov.

Deschide.MD a încercat să afle detalii, însă nici ministrul de Interne Alexandru Jizdan, nici șeful IGP, Alexandru Pînzari, nici șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc nu răspund la apel. Purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, ne-a spus că știe această informație, dar nu știe detalii.

Potrivit lui Serghei Kneazev, forțele de ordine au primit informații privind pregătirea asasinării la comandă a unui fost funcționar din Republica Moldova. Acesta a mai subliniat că operațiunea comună s-a desfășurat la Kiev și Chișinău.

„Au fost reținuți toți participanții la acest grup criminal – de la comanditari până la executori. La Chișinău au fost ridicate arme și sume de bani, iar la Kiev au fost reținuți organizatorii acestei crime", a remarcat șeful Poliției Naționale din Ucraina.

Poliția Moldoveană a anunțat că azi va oferi detalii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.