Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momentul mult așteptat - OpenAI 'dă drumul' pe internet inteligenței artificiale ChatGPT

chatgpt

OpenAI, startup susţinut de Microsoft, a declarat miercuri că ChatGPT poate naviga acum pe internet pentru a oferi utilizatorilor informaţii actuale şi că navigarea nu se mai limitează la date anterioare lunii septembrie 2021, transmite Reuters, potrivit news.ro.

„Navigarea este disponibilă astăzi pentru utilizatorii Plus şi Enterprise şi ne vom extinde la toţi utilizatorii în curând. Pentru a o activa, alegeţi Răsfoire cu Bing în selectorul de sub GPT-4”, a spus compania într-o postare pe X, cunoscută anterior ca Twitter .

Până acum, ChatGPT oferea informații strânse până în septembrie 2021, neavând posibilitatea să „culegă” date noi de pe internet.

În curând, conversații vocale

OpenAI a anunţat o actualizare majoră a ChatGPT la începutul acestei săptămâni, care va permite chatbotului viral să aibă conversaţii vocale cu utilizatorii şi să interacţioneze folosind imagini, apropiindu-l de asistenţii populari de inteligenţă artificială (AI) precum Siri de la Apple.

Startupul de inteligenţă artificială din spatele ChatGPT vorbeşte cu investitorii despre o posibilă vânzare a acţiunilor existente la o evaluare mult mai mare faţă de acum câteva luni, au declarat marţi reportajele presei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.