Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monarhiștii au ales: vor președinte/ ANRM neaga OFICIAL orice implicare

taric

El își îndreaptă atenția spre un segment bine definit: electoratul monarhist, estimat la 8-10% din totalul populației României.

Strategia lui Călin Popescu Tăriceanu, căci despre el e vorba, e ca segmentul monarhist să nu se îndrepte spre candidatul ACL, ci să fie scos din joc.

Astfel, una din organizațiile monarhiste, Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, anunță public că se va implica în bătălia pentru președinția României de partea lui Tăriceanu, liderul facțiunii liberale care a decis să se alature PSD. Această organizație nu e reprezentativă pentru ansamblul adepților monarhiei. În schimbul susținerii de către ANRM,Tăriceanu va oferi un sediu organizației care în momentul de față nu deține unul. Tot surse din interiorul ANRM-ului precizează că alianţa va lua o decizie oficială privind alegerile prezidenţiale la Congresul al II-lea, care se va ţine la Buşteni şi Sinaia în intervalul 26-28 septembrie.

UPDATE: 

Comunicat 

Având în vedere zvonurile apărute cu o anumită insistenţă astăzi atât pe Facebook, cât şi pe unele siteuri de ştiri, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei informează în mod oficial că nu susţine nici un candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.

Cătălin Şerban,
Copreşedinte ANRM

Catalin SERBAN-Copresedinte Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei-ANRM

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.