Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moneda USD stabilă (USDC) va consolida rezervele în numerar și trezoreriile SUA

Washington Examiner
trezoreria Federal Reserve

Președintele CoObase și COO, Emilie Choi, a anunțat că rezervele care susțin moneda USD stabilă (USDC) vor fi consolidate în trezoreria numerarului și a guvernului SUA.

O postare pe blogul de la CENTER Consortium, entitatea care a fost înființată în colaborare de către compania de top de criptografie americană Coinbase și compania de servicii financiare blockchain Circle care emite USDC, a declarat că rezervele USD Coin vor fi în curând deținute în întregime în „numerar și trezorerie scurtă din SUA . ”

Choi a subliniat că noua politică va intra în vigoare până în septembrie, menționând că următoarele două rapoarte de atestare ale USDC continuă să arate un portofoliu diversificat pentru rezervele de jetoane stabile.

„Aceste schimbări sunt puse în aplicare rapid și vor fi reflectate în atestările viitoare de către Grant Thornton”, a adăugat postarea de pe blog.

Raportul de atestare USDC de luna trecută pentru luna mai a arătat că moneda a fost susținută cu 61% de „numerar și echivalente de numerar” și 12% de trezoreriile SUA.

Certificatele de depozit denominate în dolari SUA au reprezentat 13% din suportul jetonului, în timp ce hârtia comercială a cuprins 9%, iar obligațiunile corporative au reprezentat 5%. Obligațiunile municipale au reprezentat, de asemenea, 0,2% din susținerea stablecoinului.

De la lansarea sa în septembrie 2018, USD Coin a crescut până la o capacitate de piață de aproape 28 miliarde dolari și s-a extins pe cinci blockchains diferite.

În iunie, Centrul a anunțat planuri pentru lansarea USDC în 10 rețele blockchain.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.