Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Anisie a răbufnit: 'Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Monica Anisie

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, afirmă că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său, întrucât ”orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală”. ”Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii”, afirmă ministrul, care adăugă că aşteaptă propuneri de soluţii concrete de la cei care susţin că le au.

”Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Monica Anisie, pe Facebook, adăugând că se simte tristă.

Nelu Tătaru, ironizat de medici după angajarea unei cântărețe la Sănătate: 'A învins tătarii. Tătari avem. Stefan cel Mare ne lipseşte... O fi talentată!'

Ministrul Educţiei a completat: ”Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!”.
Anisie afirmă că-i e dor de elevii ei, care apreciază cu sinceritate ceea ce a făcut.

”Mi-e dor de sinceritatea şi bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac şi voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinţii lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că va fi bine”, a încheiat ministrul Educaţiei.

Anul şcolar începe luni, cu majoritatea elevilor în sălile de clasă.

Măsurile dispuse de autorităţi, dar şi întârzierea cu care au fost transmise au generat critici, atât din partea oamenilor politici, cât şi din partea părinţilor, asociaţiilor de elevi sau sindicatelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.