Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Anisie, ieșire nervoasă când a fost întrebată de demisie: 'Am realizat eu această achiziţie ca să pot să spun lucrul acesta?'

Inquam Photos / Octav Ganea
monica anisie

Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, întrebată fiind dacă nu s-a gândit să îşi dea demisia pentru că tabletele nu vor ajunge la elevi la începutul anului şcolar, că nu a luat în calcul acest lucru deoarece nu a realizat acea achiziţie, ministerul punând la dispoziţie banii necesari.

„Am realizat eu această achiziţie ca să pot să spun lucrul acesta? Având în vedere faptul că la Ministerul Educaţiei în toată această perioadă am făcut eforturi susţinute ca unităţile de învăţământ să aibă toate cele necesare pentru începutul de an şcolar, vorbim aici de proces de învăţământ, Ministerul Educaţiei se ocupă de procesul de învăţământ, atâta timp cât ne-am preocupat, avem astăzi rezultate, nu văd de ce mi-aţi pune o astfel de întrebare. Responsabilitatea Ministerului a fost să acorde banii necesari achiziţiei”, a afirmat Monica Anisie.

Monica Anisie a răbufnit în conferința de presă: 'Sunt total dezamăgită'

Ea a precizat că, în semn de responsabilitate faţă de elevi şi de profesori, va continua acest mandat în fruntea Ministerului Educaţiei.
„În semn de responsabilitate faţă de copii, elevi şi de colegii mei profesori trebuie să continui acest mandat alături de ei, având în vedere că începe un nou an şcolar altfel”, a susţinut Anisie.
Ministrul Educaţiei, MInica Anisie, a cerut premierului Ludoic Orban demiterea preşedintelui ONAC, întrucât licitaţia pentru achiziţionarea a 250.000 de tablete nu poate fi finalizată la timp.
„Consider inacceptabil rezultatul dezastruos al licitaţiei, după atâtea luni în care toate instituţiile implicate, mai puţin ONAC, au luat toate măsurile ca procedura să fie încheiată în termenele stabilite”, a transmis Anisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.