Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Anisie: „România a ales să mizeze pe singura carte câștigătoare!„

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Monica Anisie mască
”Asumarea proiectului „România Educată” de către Guvernul României reprezintă piatra de temelie pentru viitorul acestei țări. Și nu vorbim de o estimare incertă, ci de termene realiste. Suntem, așadar, tot mai aproape de implementarea acestui proiect”, transmite Monica Anisie, președintele PNL Sector 2, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.
.
”Avem șansa să construim împreună o școală care să ofere resurse pentru învățare și cadre didactice motivate, prin asumarea rolului complex al profesiei alese. Investiția în educație este cea mai sigură cale în dezvoltarea unei societăți, iar guvernul actual a înțeles și sprijină în totalitate acest lucru.
Creșterea calității și a eficacității procesului educativ, precum și îmbunătățirea formării cadrelor didactice sunt obiectivele majore și prioritatea proiectului România Educată.
Eu am încredere că România #VaFiBine, pentru că a înțeles că trebuie să aibă grijă de copiii și tinerii ei. Prin proiectul prezidențial #RomâniaEducată, sprijinit de actuala echipă guvernamentală, România a ales să mizeze pe singura carte câștigătoare: educația!”

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.