Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Bîrlădeanu a plecat iar în vacanță - Imaginile postate au stârnit controverse: Gheorgiță ți-a făcut pozele astea? / Foto

Foto România TV
monica birladeanu valeriu gheorghits birladeanu barladeanu

Monica Bîrlădeanu a plecat iar în vacanță - Imaginile postate au stârnit controverse: Gheorgiță ți-a făcut pozele astea?

Monica Bîrlădeanu a plecat din nou în vacanță, după ce luna trecută, România TV a publicat imagini cu actrița și medicul Valeriu Gheorghiță, fiind surprinși în jacuzzi, la un hotel din Bulgaria. Cei doi au fost ironizați pe Internet pentru destinația aleasă.

De data aceasta, actrița de 45 de ani a schimbat decorul, alegând o destinație ceva mai exotică. Însă, internauții nu au putut să se abțină și i-au transmis multe mesaje, unele mai ironice decât altele.

„Cu referințe discrete la Blue Lagoon-cam așa sunt zilele astea de vacanță. Sper că vă răcoriți și voi pe undeva. Love„, a scris vedeta pe Facebook.

„Are doctorașul bani?/ Gheorgiță ți-a făcut pozele astea?/ Monica, care este locația Lagunei albastre unde ești? Știu că sunt mai multe, în Mediterana, în Atlantic sau în Pacific?/ Rusine, dupa ce a despartit niste copii de tatal lor, acum se afiseaza ca sa vadă familia„, sunt doar câteva comentarii ale fanilor.

Câți bani câștigă Valeriu Gheorghiță, noul iubit al Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au apărut în mai multe fotografii intime. Cei doi se aflau într-un jacuzzi al unui resort din Bulgaria. Cei care au privit imaginile s-au gândit la faptul că se află într-un triunghi amoros, căci despre directorul Spitalului SRI se știe că e căsătorit cu o colegă de facultate. Monica Bîrlădeanu a dezmințit acest lucru, spunând că bărbatul cu care e într-o relație nu este căsătorit.

Valeriu Gheorghiță a reușit să-i dea lumea peste cap Monicăi Bîrlădeanu fără sume colosale de bani în cont, cu mașini de lux sau cadouri scumpe. Bărbatul are o situație financiară bună, peste medie, dar nu e sub nicio formă vreun milionar. Conform declarației sale de avere, medicul încasează 17.000 de lei pe lună în calitate de manager la Agrippa Ionescu și alți 4.500 de lei ca profesor la UMF Carol Davila.

Pentru faptul că oferă consultanță medicală, Valeriu Gheorghiță își rotunjește veniturile cu încă o mie de lei. În total, câștigă 22.500 de lei pe lună. El mai are un credit pentru un apartament cumpărat în 2019, pentru care plătește 3.000 de lei lunar și, de asemenea, trebuie să plătească pensie pentru întreținerea copilului de 3.000 de lei. La finalul lunii, Valeriu Gheoghiță rămâne cu bani de cheltuială de 16.500 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.