Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Bîrlădeanu, declarație spumoasă de iubire pe rețelele sociale: Nu Valeriu Gheorghiță a fost cel 'vizat'

Foto România TV
monica birladeanu valeriu gheorghits birladeanu barladeanu

Monica Bîrlădeanu, declarație spumoasă de iubire pe rețelele sociale: Nu Valeriu Gheorghiță a fost cel 'vizat'

Monica Bîrlădeanu a făcut o declarație neașteptată pe contul său de Instagram, pentru o persoană din viața ei la care ține foarte mult.

Monica Bîrlădeanu a făcut o declarație complet neașteptată pe Instagram. Actrița, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Valeriu Gheoghiță, fostul coordonator al campaniei de vaccinare, a avut un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Mesajul nu i-a fost adresat partenerului ei, ci fratelui său, Petru, dar nici Valeriu Gheorghiță nu a fost uitat. Monica Bîrlădeanu a spus despre fratele ei că este „cel mai mișto om”, adăugând mențiunea „până de curând”, semn că noul iubit nu dezamăgește.

„Am zis să nu mai aștept până la cina de ziua lui să ne pozăm și să-l postez, că se întâmplă mai pe seară… Așa că las aici câteva momente mai recente cu iubitul meu frate, omul cel mai mișto pe care îl cunosc (până de curând, ha:)): devotat, loial, talentat si cu o sensibilitate tare faină.

Am crescut împreună, am trecut prin adolescență, ne-am mutat la București împreună, apoi am traversat epoci și ere diferite în viața fiecăruia. Dar ne-am avut unul pe altul și eu una, am înțeles și prin el, ce valoroasă e familia.

La mulți ani, Petru! Îți urez aici ce ți-am scris si asta noapte la 12,(cu un mic update): să fii un soț bun și înțelept, un om de cuvânt, drept si generos si un tată minunat (work in progress:)) Love youuuu!!! Your sis”, a scris Monica Bîrlădeanu, pe Instagram, potrivit romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.