Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Bîrlădeanu dezvăluie ce pretenții are de la Valeriu Gheorghiță: Să fie o rezolvare la nevoile personale, să cumpere mașină, să meargă în vacanțe

Radu Pop
Unica
Monica Barladeanu

Monica Bîrlădeanu dezvăluie ce pretenții are de la Valeriu Gheorghiță: Să fie o rezolvare la nevoile personale, să cumpere mașină, să meargă în vacanțe

Focoasa Monica Bîrlădeanu a spus care este rețeta pentru un bărbat perfect. Frumoasa actriță a oferit detalii despre prentențiile pe care le are vis a vis de bărbatul de lângă ea.

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit recent detalii picante cu privire la criteriile pe care le consideră esențiale pentru partenerul din viața ei. Cunoscută în întreaga țară drept una dintre cele mai remarcate actrițe, Monica Bîrlădeanu a făcut lumină asupra așteptărilor sale în ceea ce privește relația ei de cuplu.

Aceasta a subliniat că persoana de lângă ea nu trebuie să fie responsabilă de rezolvarea problemelor ei, deoarece ea însăși depune efort pentru a-și atinge obiectivele materiale. De asemenea, a subliniat că, în planul emoțional, nu apelează la partenerul său, deoarece consideră că există specialiști dedicați pentru acest tip de nevoi. Este notabil faptul că Monica Bîrlădeanu a ținut să sublinieze faptul că este independentă atât pe plan financiar, cât și pe plan emoțional.

„Cred că societatea asta este obișnuită, sau a propus un tipar de femeie foarte obișnuită, ca bărbatul să fie o rezolvare și un răspuns la nevoile personale, să îi rezolve probleme, să îi cumpere mașină, să îi cumpere garderoba, să o ducă în vacanțe. Eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile astea, le am, muncesc pentru ele. Mie mi se pare că tipul de femei care sunt eu este că aleg să spun „DA” unui bărbat pentru că îl vreau, nu pentru că am nevoie de el. Nu am nevoie nici măcar să îmi rezolve problemele emoționale.”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu, recent, în cadrul unui podcast, potrivit romaniatv.net.

Cei doi îndrăgostiţi au apărut în premiră împreună, în România, la premiera filmului Libertate

Cei doi îndrăgostiţi au apărut în premiră împreună, în România, la premiera filmului Libertate, de la Sala Palatului, iar fețele lor radiau de fericire. După film, au luat unh Uber şi s-au deplasat mai întâi în Berceni, apoi au coborât undeva pe Mihai Bravu, scrie Cancan. Tot ţinându-se de mână, cei doi s-au retras către blocul unde-i aștepra apartamentul, cuibușorul de nebunii!

Valeriu Gheorghiță a devenit celebru în timpul pandemiei de Coronavirus. Atunci, el a fost numit, de către Klaus Iohannis, coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. Este medic primar infecționist și are gradul de colonel, mai nou, director al spitalului SRI. Valeriu Gheorghiță a divorțat de soția sa, Cristina, în mare secret. Aceștia erau împreună de mai bine de 20 de ani și nimeni nu se aștepta la destrămarea mariajului. Cristina Gheorghiță este de profesie medic specializat în recuperare, medicină fizică și balneologie. Cei doi s-au cunoscut pe când erau la facultate şi au împreună doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.