Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Dajbog (MAI): Peste 4.000 de operatori economici, verificaţi în ultimele 24 de ore. S-au dat amenzi de peste 1 milion de lei

Agerpres
Monica Dajbog

Peste 4.000 de operatori economici au fost verificaţi, în ultimele 24 de ore, cu privire la respectarea măsurilor de protecţie sanitară în contextul pandemiei de COVID-19, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

"În ultimele 24 de ore, angajaţii MAI, împreună cu colegi de la alte instituţii, au desfăşurat 1.254 de acţiuni punctuale de control în cadrul eforturilor de a proteja sănătatea cetăţenilor în actualul context epidemiologic. Controalele pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară au vizat peste 70.000 de persoane, 4.100 de operatori economici şi 172 operatori transport persoane. În plus, s-au efectuat verificări la 9.000 de obiective de interes, dintre care 3.200 de unităţi de alimentaţie", a declarat Dajbog, la sediul MAI, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Scepticism în rândul europenilor față de vaccinarea împotriva Covid-19: 'Nu cred că există un vaccin în istorie care să fi fost testat atât de repede'

Potrivit acesteia, au fost identificate 3.656 de persoane care nu purtau masca de protecţie, 820 care nu au respectat restricţiile de circulaţie şi 18 care nu au respectat măsurile privind carantina sau izolarea.

În total, a spus Dajbog, s-au aplicat 4.677 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 1 milion de lei şi au fost întocmite patru dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.