Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Iacob Ridzi s-a REDESCOPERIT în închisoare: Ce MESERIE are, pe lângă cea de actriță - FOTO

monica iacob ridzi

Monica Iacob Ridzi lucreaă chiar și în închisoare. Fosta deputată a fost surpinsă în timp ce se ducea la muncă, la o fabrică de piese auto din Gherla. Fostul ministru al Tineretului şi Sportului pare să fi trecut peste problemele de sănătate pentru care a cerut eliberarea şi munceşte cot la cot cu celelalte deţinute.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, merge zilnic la muncă, la o fabrică care produce subansamble electrice pentru industria auto, potrivit România TV. La această fabrică se lucrează în trei schimburi.

Citește și: Monica Iacob Ridzi, ACTRIȚĂ de teatru în ÎNCHISOARE: Spectacol la Teatrul Național din Cluj

Monica Iacob Ridzi îşi ispăşeşte pedeaspa cu închisoare în secţia exterioară a Penitenciarului Gherla. Aceasta a fost surprinsă în momentul în care se pregătea să urce în autobuzul care le duce pe deţinute la fabrică, anunță România TV.

Informația vine după ce s-a aflat că Monica Iacob Ridzi face parte din echipa de teatru "Morgana” a Penitenciarului Gherla. Trupa a susţinut, într-o sală a Teatrului Naţional Cluj-Napoca, premiera spectacolului "Selfie”. Acesta este realizat în parteneriat cu Teatrul Naţional Cluj-Napoca, scenariul şi regia fiind semnate de Andreea Iacob, iar din distribuţie fac parte opt deţinute ale Secţiei Exterioare Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, printre care şi fostul deputat Monica Iacob Ridzi.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.