Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei dă de PĂMÂNT cu Adina Florea: 'Îi cercetează pe comisarii Timmermans și Jourova pentru că Guvernului mafiot PSD-ALDE nu îi plac rapoartele MCV'

monica macovei m10 agerpres

Atacuri în rafală lansate de fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, la adresa procurorului Adina Florea, care instrumentează dosarul deschis la SIIJ privind implicarea Laurei Codruța Kovesi în repatrierea lui Nicolae Popa din Indonezia.

"OUG 7 nu a fost abrogată în totalitate și Secția specială de investigare a magistraților a devenit stat în statul mafiot marca Dragnea&Toader

Abrogarea OUG 7, care a determinat proteste masive ale judecătorilor și procurorilor, susținuți de universitari, studenți, actori și de tot mai mulți oameni, era singura soluție care reducea, pentru moment, riscul incertitudinii și lipsei de stabilitate a legilor, tradusă pe scurt "nu știm azi ce va fi mâine". Nu vă lăsați păcăliți!

Citește și: SURPRIZĂ totală - Care este, de fapt, cel mai POLUAT oraș din România

Toader și guvernul mafiot nu au abrogat OUG 7, ci au adoptat o nouă OUG, subjugând și mai mult procurorii: au tăiat din atribuțiile procurorului general, care nu mai poate infirma rechizitoriile Secției speciale de anchetare a magistraților, scoțând practic această Secție de sub controlul ierarhic al procurorului general Lazăr. Dacă scapă de Augustin Lazăr, o să adopte altă OUG, fix pe dos.

Acum, noua OUG decide că Secția specială nu va mai avea nicio opreliște în a face anchete „speciale” pentru a intimida și a descuraja procurorii și judecătorii independenți și curajoși. Vă amintiți? Este Secția unde procurorul Adina Florea care "nu a fost niciodată independent" este procuror șef adjunct și care îi cercetează pe comisarii Timmermans și Jourova pentru că Guvernului mafiot PSD-ALDE nu îi plac rapoartele MCV și s-au gândit să ne spuna că or fi false.

Tot Secția aceasta o anchetează și pe dna Kovesi, în aceste zile în care se stabilește Șeful Parchetului European, așa că, imediat cum Parlamentul European a clasat-o pe primul loc, i-au mai trimis o citație. Doar câteva exemple ale gândirii ticăloase marca Toader&Dragnea.

Sistemul judiciar este aruncat în haos, iar haosul este raiul sistemului mafiot clădit în Romania în ultimii ani.

Dar oamenii sunt deștepți. Nici sistemul judiciar și nici actorii, studenții, mediul academic, toți ceilalți care susținem protestele magistraților nu ne vom lăsa păcăliți de ticăloșia marca Toader&Dragnea", scrie Monica Macovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.